Marts 2022

Kære modtager af Jaruplund Højskoles nyhedsbrev

Netop som vi gik og troede at nu var foråret kommet, krokusser var sprunget ud og solen fik temperaturen op til omkring de 15 grader, så kom sneen retur, men det er jo ikke noget nyt. Det er det følgende imidlertid.

I dette nyhedsbrev/-mail kan du læse om følgende: 

  • Udfordringer med tilmeldinger til 2022 korte kurser og rejser – er nu løst  
  • MCP (Minority Changemaker Programme) foråret 2022
  • Corona retningslinjerne her på Jaruplund Højskole
  • Processen for nye lærer kollega fra sommer 2022

Udfordring med vores tilmeldinger til kurser 2022 

Vi har siden uge 10 (2. uge i marts) haft udfordring med, at udfyldte tilmeldinger på vores hjemmeside, ikke er modtaget på kontoret. Vi har informeret om det, på hjemmesiden og på Facebook, men…. 

er der en eller flere af jer der har tilmeldt jer vores kurser i 2022 fra den 7. marts til den 29. marts 2022, så bedes du/I kontakte Signe på kontoret, så hurtigt som muligt. 

Det gode er, at vi med hjælp fra Skoleforeningens It afdeling har fået tilmeldingssystemet til at fungerer igen, og at vi atter modtager tilmeldinger. De tilmeldinger der er udfyldt på hjemmesiden fra den 7. marts til den 29. marts 2022, har det desværre ikke været muligt at genskabe. Dermed har vi intet kendskab til din eventuelle tilmelding i den periode. 

MCP (Minority Changemaker Programme)

Det er med glæde, at vi i søndags bød velkommen til 21 unge mennesker fra 12 forskellige nationaliteter til vores Minority Changemaker Programme (MCP) 2022. Som I ved fra sidste nyhedsbrev/-mail, skal eleverne være her på Jaruplund Højskole de næste tre måneder til et særdeles indholdsrigt kursus i rammen af dansk højskoletradition. Det er en fornøjelse igen at have unge mennesker på Jaruplund Højskole, og vi har været meget glade for det tætte samarbejde med Grænseforeningen, Syddansk Universitet og Dansk Skoleforening for Sydslesvig, der har gjort det muligt, at tilbyde MCP til europæiske unge mennesker fra mindretal i Europa eller fra flertal med interesse for europæiske mindretal.

Corona retningslinjerne

Fra lørdag den 2. april er vi på Jaruplund Højskole atter tilbage til normale forhold, og mundbindet droppes helt. Skulle der opstå nye retningslinjer senere, skal vi nok informere jer om dette. 

Processen for ny lærer kollega fra sommer 2022

Vi og nogle af de kandidater vi har indkaldt til samtaler har været ramt af sygdom, så processen er skubbet i forhold til tidsplanen. Vi forventer, at kunne oplyse om hvem I kan glæde jer til at møde i vores nyhedsbrev sidst i maj/primo juni

 Vi glæder os alle til at byde velkommen til Jaruplund Højskole

De bedste hilsner            

Karsten Dressø

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *