Betalingsbetingelser
Efter vi har modtaget tilmeldingen modtager du en informations folder med forskellig information. Heri står bl.a. at du/I snarest bedes betale et tilmeldings gebyr på kr. 500,- pr. person eller hele kursusgebyret. Når vi har modtaget tilmeldings gebyret/hele betalingen, er du sikret en plads på kurset. Senest 6 uger før kurset begynder, (ved rejsekurser senest fire måneder før eller snarest efter godkendt tilmelding) bedes det fulde beløb være overført og stå på Højskolens konto.

Ved framelding indtil fire uger før kursus start, tilbagebetaler vi det indbetalte beløb minus tilmeldings gebyret. Ved framelding indtil 14 dage før kursus start tilbagebetales halvdelen af kursusbeløbet, og ved frameldinger herefter vil man kun i særlige tilfælde få refunderet dele af kursusbeløbet.

Kursusprisen dækker fuld forplejning på højskolen med te og kaffe, brug af sengetøj, sengelinned og håndklæder samt normalt alle ekskursioner og entréer.

På rejsekurser er det de betalingsbetingelser og informationer vedr. forplejning, transport og entreer, der er anført i programmet, der er gældende. Vær opmærksom på at betaling for rejsekurser er ca. fire måneder før. Vi anbefaler at man har en rejseforsikring, idet denne ofte dækker ens omkostninger, såfremt man lige op til kurset bliver syg eller på anden måde forhindres i at deltage.

Tilmeldingsformular til korte kurser

    Har du nogle spørgsmål?

    Du er altid velkommen til at kontakte os