Om køkkenet

På Jaruplund højskole tager vi hensyn til dine mad ønsker, hvad enten du er vegetar, har gluten allergi eller andet. Oplys ved tilmelding til vores kurser om du har specielle ønsker til vores kost. Vi arbejder ud fra at lave et varieret sortiment hvor vi veksler imellem kød, fisk, kødfri dag m.m. og til de fleste af vores måltider vil der være salat. Vi spiser normalt varm mad med derssert klokken 12.00 og brød og pålæg til aftensmad klokken 18.00.

På vores lange kurser har eleverne enklte gange mulighed for at være med i køkkenet og lave egne egnsretter hvis de har interesse for det. Køkkenpersonlaet er en vigtig del af højskolens team og du kan altid kontakte dem for at spørge hvordan de tryller i køkkenet.

De enste opgaver eleverne har på de lange kurser er at være behjælpelige med afrydning samt opvask efter aftensmaden.
køkkenpersonale

.

Kokkens team

Se vores mad

Vi lægger løbende billeder op af vores forskellige serveringer fra vores korte kurser, receptioner og nytårs "fingerfood".

Interesseret i en opskrift? Skriv til os, så skal vi nok sende den til dig

Danskundervisning i køkkenet

Se et eksempel på, hvordan undervisningen også kan foregå på Jaruplund Højskole. På vores seneste dansk kursus for de lokale tyskere, har danskundervisningen taget udgangspunkt i det at lave mad. Så mens børnene leger i gymastiksalen, lære forældrene dansk ved at lave mad i fælleskab i køkkenet.