Nyhedsbrev marts 2020

Kære modtager af Jaruplund Højskoles nyhedsbrev

Jeg konstaterede her til formiddag, at dette nyhedsbrev ikke var gået igennem til jer alle, så nu prøver vi igen. Først og fremmest håber jeg, at du og din familie er gået fri, og går fri af smitten. På grund af den aktuelle smittefare har vi som rigtig mange andre besluttet at holde Jaruplund Højskole lukket fra lørdag den 14. marts til den 19. april, hvor vi forventer/håber på at kunne modtage vores 35 elever til Minority Changemaker Programme.

Det betyder at alle annoncerede arrangementer, aktiviteter og kurser indtil da er aflyst. Vi følger alle situationen i Danmark og i Slesvig Holsten tæt, og bakker op om de af Sundhedsstyrelsen og regeringens anbefalinger. Vores hjemmeside vil løbende blive opdateret såfremt, der er ændringer til ovenstående.

Der kan fortsat foretages tilmeldinger til sommerens og efterårets kurser, men der må forventes længere svar tid. Vi arbejder p.t. på omstilling af telefon og muligheden for videresendelse af mails, så vi på bedste måde kan servicere jer, vores nuværende tilmeldte og kommende kursister. Pas godt på hinanden og husk Sundhedsstyrelsens anbefalinger.

 

De bedste hilsner fra alle os på Jaruplund Højskole og på gensyn.
Karsten
Karsten B. Dressø,
karsten.dressoe@koleforeningen.org