Nyhedsbrev december 2019

Kære tilmeldte til Jaruplund Højskoles Nyhedsbrev.

Herfra Jaruplund Højskole skal lyde et varmt ønske om en rigtig glædelig jul og et godt nyt år, for dig og dem du holder af. Vi håber alle at kunne byde dig velkommen til mindst et af de mange tilbud på Jaruplund Højskole i 2020. Alle de detaljerede programmer kan læses på www.jaruplund.com . Du kan også læse en kort information i vedhæftede kursusprogram for 2020.

Som du sikkert allerede er vidende om, fejrer vi her i Sydslesvig 100 året for genforeningen i 2020. En begivenhed som indgår i vores kursusprogram. På det første kursus i februar, lægger vi ud med spændende fortællinger/ foredrag om Sønderjylland, Slesvig og mindretallene, og den historiske baggrund for det der skete forud for genforeningen og baggrunden for, hvor vi er i dag. Vi har allerede på nuværende tidspunkt, ligesom vi havde sidste år, mange tilmeldinger til kurserne i 2020. Det er vi rigtig glade for.

Herudover kan jeg oplyse, at vi netop har fået sat nyt loft op i den gamle spisesal, får gardiner op i dagligstuen og i den nye spisesal i januar samt ”sko” på stolene i spisesalene. Vi er lovet, at akustikken for os alle bliver væsentlig forbedret. Til sidst kan jeg fortælle, at vi glæder vi os til at modtager kursister i weekenden til vores julemarked/-frokost weekend, og den 30. december at byde vores 51 tilmeldte nytårskursister velkommen.
På hjerteligt gensyn i 2020

De bedste jule– og nytårshilsner
Karsten

Karsten B. Dressø, forstander@jaruplund.de