Kurser for 2019

stottekreds

Kære tilmeldte til Jaruplund Højskoles Nyhedsbrev.

Så er vi i gang med årets kurser. Vi har lige gennemført det første Operakursus, hvor kursisterne bl.a. var på tur til Dresden og Leipzig samt med til indvielsesaften for vores nye flygel. Et flygel som det har været muligt at købe med støtte fra Sydbank og Fabrikant Mads Clausen fonden.

Vi er nu ved at gøre klar vores kursister på ”Litterært træfpunkt”, ”Tysk for sprogets skyld”, ”Yoga og Mindfulness” samt ”Ukraine” og ”Sort sol” sidst i marts”.

For fjerde år i træk har vi udvidet vores kursus tilbud, som jeg skrev om i efteråret. Det er blevet til 47 forskellige kurser/aktiviteter, og vi må have ramt rigtigt, for det strømmer ind med tilmeldinger. På nuværende tidspunkt er vi tæt på, at 80 % af vores budgetterede tilmeldinger for hele året er i hus. Det overgår langt vores forventninger. Vi må allerede på nuværende tidspunkt melde om alt udsolgt til flere af vores kurser her i foråret og til sommer. Helt utroligt.

Det er dejligt at være en del af den positive udvikling, og hvis vi sammenligner med sidste år, så var vi sidst i april, før vi havde lige så mange tilmeldte kursister. I 2017 skulle vi helt hen sidst i juni, for at have opnået samme antal, som vi har nu her i februar i år.

Vi har også opgjort tallet for antal gæster i 2018. Det viser sig, at vi er gået fra knap 3.000 gæster før renoveringen i 2014 til i 2018 at have haft 5.051 gæster igennem Jaruplund højskole til forskellige arrangementer. Heraf er vores kursusdeltagere fra Danmark vokset fra omkring 500 kursister til lidt over 800 i 2018. Det er vi rigtig glade for set i relation til Jaruplund Højskolens størrelse. Resultaterne og den fremgang vi for fjerde år i træk har opnået, er sket på baggrund af en bemærkelsesværdig indsats fra alle højskolens medarbejdere, og ikke mindst jeres opbakning og for de flestes vedkommende deltagelse i kurserne. Tak til jer alle.

Husk at du til enhver tid er velkommen til at henvende dig, såfremt du har spørgsmål, eller vi på anden måde kan være dig behjælpelig. Vi er klar til på bedst mulig måde at stiller vores kompetencer og hjemlige rammer til rådighed for et dejligt og inspirerende højskoleophold på Jaruplund Højskole. Vi glæder os til at kunne byde dig velkommen.

De bedste hilsner
Karsten B. Dressø
forstander@jaruplund.de