Rejsen til Balkan – kontrasternes højborg

balkan

Kære tilmeldte til Jaruplund Højskoles Nyhedsbrev,

Hermed følger årets første korte nyhedsbrev og hvilket år det ser ud til at blive. J Som du sikkert allerede har læst, tilbyder vi i år 40 korte kurser/rejser og det går rigtig godt med tilmeldingerne.

De første korte kurser her i foråret er allerede udsolgt – (Opera I, ”Verdi – med tre forestillinger i Leipzig” i februar og ”Højskolesang og Revyviser” i april) og der kommer hver dag nye tilmeldinger til forårets og sommerens øvrige kurser. Med den hastighed som tilmeldingerne kommer ind med nu, går der ikke lang tid før, vi kan melde udsolgt på endnu flere af vores kurser. Kontakt os endelig såfremt du/I overvejer deltagelse på nogle af de mange andre rejse-/kort kursus tilbud der er beskrevet på hjemmesiden.

Her i foråret er der stadig enkelte ledige pladser til ”Opera II – Ringen sluttes – Wagner og Verdi” i april og vores ”Påskekursus med musik, litteratur og billedkunst” sidst i april. Da vi i løbet af næste uge skal reservere fly pladser til vores første rejse kursus, vil jeg ikke undlade at gøre opmærksom på årets første rejsekursus den 23. april til den 5. maj ”Balkan – kontrasternes højborg”. Efter et par indholdsrige dage på Højskolen den 23. – 25. april flyver vi til Beograd, hvorefter turen går på tværs af Balkan, for den 4. maj at flyve retur fra Split til Hamborg, med afrejse fra Jaruplund Højskole den 5. maj.

Et kursus og rejse som vi har tilrettelagt sammen med Kulturrejsen. Et rejsekursus med bl.a. undertegnede og dansk rejse guide på tværs af Balkan. Så hvis du/I har lyst, så tøv ikke med tilmeldingen. Læs det detaljerede program på hjemmesiden under kortekurser/rejser.

Nyd foråret og alt det bedste. Jeg glæder mig til kunne fortælle mere nyt fra Jaruplund Højskole. Karsten B. Dressø, forstander@jaruplund.de