Støttekredsen

stottekreds

Den 29. april 2017 afholder Støttekredsen for Jaruplund Højskole sit årlige fællesmøde. Mødet indledes med fællesspisning kl. 12.00, hvorefter punkterne jf. rammer for Støttekredsen gås igennem. Udover årsberetningen vil der være en orientering fra forstander Karsten B. Dressø samt formanden for Støttekredsens udvalg Christian Jacobsen. Der er også valg til Støttekredsudvalget og selvom de nuværende medlemmer gerne tager en periode mere er man altid velkommen til at kontakte formanden med henblik på at stille op.

Eftermiddagen rundes af med kaffe og kage og et spændende foredrag af vores ny tiltrådte præst Theresia Treschow-Kühl. Hvis navnet lyder bekendt så er det også berettiget idet Theresia og hendes familie (Rachel) har deltaget og deltager i dokumentarudsendelsen på Dansk TV ”Årgang 0”.

Alle er velkommen og såfremt du ikke allerede er medlem af Støttekredsen, vil der være mulighed for at blive det på selve dagen. Af hensyn til køkkenet så vi sikrer der er mad til alle bedes du sende en mail til kontoret@jaruplund.de og tilmelde dig arrangementet. Du kan også gå op under arrangementer og tilmelde dig direkte der.