Ny Hjemmeside

hjemmeside

Så er vores nye hjemme side online. Hjemmesiden er udarbejdet som en del af et praktikforløb på Multimedie design studiet i Kolding og udarbejdet af vores praktikant Steffen i tæt samarbejde med Jaruplund Højskoles ansatte.

Vi har bestræbt os på, at hjemmesiden hurtigt kan give dig svar på nogle af dine spørgsmål og at du hurtigt kan finde frem til vores kontakt informationer, så du enten kan tilmelde dig vores arrangementer/kurser, booke en rundvisning eller sende os en mail og få svar på evt. yderligere spørgsmål.

Jaruplund Højskoles hjemmeside vil arbejde på at være en levende hjemmeside hvor du vil kunne læse om vores nyheder og øvrige aktiviteter som gennem hele året foregår på Jaruplund Højskole.

Vi håber du/I vil tage godt imod hjemmesiden og modtager gerne mails med ros eller forslag til optimering af siden, så det bliver lettere for vores brugere at finde de informationer som de søger. Vi vil løbende evaluere vores hjemmeside og i den forbindelse medtage modtagne mails og implementere nye tiltag med henblik på optimering.