Kursus oversigt 2020

Smukke cykelture i Sydslesvig (september) - Få ledige pladser

21. september - 27. september 2020

Vi har på dette cykelkursus samlet fire varierede og smukke cykelruter i Sydslesvig og suppleret med en enkelt rute op over Rømø og Sild. Vi har specielt udvalgt disse ruter, så vi kommer rundt i et meget varieret landskab, der kendetegner dette naturskønne og historiske område.

Filosofi - Jagten på det gode liv

2. november - 8. november 2020

Hvad vil det sige at handle moralsk? Hvad betyder det at leve et godt liv? Hvad er meningen med tilværelsen? Filosofien giver sjældent endegyldige svar, det er i stedet et fag, der opfordrer dig til at deltage i diskussioner med andre, finde et fælles grundlag og udforske forskellige idéer sammen. Du vil på kurset blive udfordret til at tænke kritisk, stille spørgsmål til hvad du tror du ved og blive klogere på livet.

Hof og barok

16. november - 22. november 2020

Kurset vil beskæftige sig med komponister ved både lokale nordtyske hoffer og fra større hoffer og byer i Europa. Vi skal lytte til både opera og instrumentalmusik fra perioden.

Højskolesang - den nye Højskolesangbog - UDSOLGT

23. november - 29. november 2020

Her er den hurtigste vej til den nye Højskolesangbog. I midten af november 2020 udkommer en ny udgave af Højskolesangbogen, og indtil da er indholdet hemmeligt. Den nye udgave vil i de kommende år danne rammen om fællessangen. Sammen med redaktøren af Sanghåndbogn, Jesper Moesbøl, og medlemmer af sangudvalget, vil vi se nærmere på den nye sangbog og synge os igennem den.

Nytår på Jaruplund Højskole - UDSOLGT

29. december 2020 - 02. januar 2021

Jaruplund Højskole byder velkommen til nytårskurset når vi sammen fejrer indgangen til året 2021.