Julemarked i Flensborg og julefrokost på Jaruplund Højskole

06. - 08. december 2019

Kombiner den traditionelle julefrokost i familien eller på jobbet. Tag venner, kollegaer eller kom selv med til julemarked i Flensborg og julefrokost på Jaruplund Højskole med sang, musik og dans lørdag aften. Man ankommer fredag sidst på eftermiddagen/til aften. Lørdag tager vi til Julemarked i Flensborg for lørdag aften at spise julefrokost med efterfølgende dans og musik på Jaruplund højskole. Søndag er der afrejse i løbet af formiddagen efter morgenmaden.

 

Pris:

Pr. person i delt dobbeltværelse kr. 1.850,- tillæg for enkeltværelse kr. 150,-

Tilmelding til dette kursus - Gå til tilmelding nu

Det fulde program

Fredag d. 6 december

I ankommer sidst på eftermiddagen

Kl.17 byder vi velkommen og går ned og spiser kl. 18.00

Efter aftensmaden samles vi i dagligstuen, hvorefter der er sange fra højskolesangbogen, kort foredrag og hyggeligt samvær med varm gløgg suppleret med en rundvisning for dem der første gang er på Jaruplund Højskole.

 

Lørdag d. 7 december

Efter morgenmaden er der afgang med bus til Flensborg. En kort guidet tur og der efter tid på egne hånd indtil afhentning ved det aftalte samlingspunkt. Nyd julestemningen og de mange boder/smagsoplevelser på det stemningsfyldte julemarked i Flensborg. Efter afhentning midt på eftermiddagen er der julefrokost på Jaruplund Højskole lørdag aften, hvorefter der spilles op til dans og hygge i agligstuen/konferencesalen.

 

Søndag d. 8 december

Søndag morgen efter morgenmaden og morgensamling siger vi farvel og ønsker hinanden en glædelig jul.

 

Ret til ændringer i programmet forbeholdes
Tilmelding til dette kursus - Gå til tilmelding nu