Julemarked i Flensborg og julefrokost på Jaruplund Højskole

13. - 15. december

Kombiner den traditionelle julefrokost i familien eller på jobbet. Tag venner, kollegaer eller kom selv med til julemarked i Flensborg og julefrokost på Jaruplund Højskole med sang, musik og dans lørdag aften. Man ankommer fredag sidst på eftermiddagen/til aftensmaden. Lørdag tager vi til Julemarked i Flensborg for lørdag aften at spise julefrokost med efterfølgende dans og musik på Jaruplund højskole. Søndag er der afrejse i løbet af formiddagen efter morgenmaden.

 

Pris:

Pr. person i delt dobbeltværelse kr. 1.850,- tillæg for enkeltværelse kr. 150,-

Tilmelding til dette kursus - Gå til tilmelding nu

Det fulde program

Fredag d. 13. december

I ankommer sidst på eftermiddagen

Kl.17 byder vi velkommen og går ned og spiser kl. 18.00

Efter aftensmaden samles vi i dagligstuen, hvorefter der er sange fra højskolesangbogen, kort foredrag og hyggeligt samvær med varm gløgg suppleret med en rundvisning for dem der første gang er på Jaruplund Højskole.

 

Lørdag d. 14. december

Efter morgenmaden er der morgensamlingen og en guidet tur gennem Rote Strasse om formiddagen. Frokost og indtil afhentning er på egen hånd og kan bruges på det store julemarked i Flensborg og smagsoplevelser ved de mange juleudsmykkede boder ned gennem gågaden i Flensborg.

Efter afhentning sidst på eftermiddagen er der julefrokost lørdag aften på Jaruplund Højskole, hvorefter der spilles op til dans og hygge i dagligstuen/konferencesalen.

 

Søndag d. 15. december

Søndag morgen efter morgenmaden og morgensamling siger vi farvel og ønsker hinanden en glædelig jul.

 

Ret til ændringer forbeholdes
Tilmelding til dette kursus - Gå til tilmelding nu